Westfriesland

Medemblik: doe mee met Award Duurzaam Medemblik

MEDEMBLIK – MKB-ondernemers uit Medemblik kunnen zich deze week nog aanmelden voor de Award Duurzaam Ondernemen 2013. De gemeente stelt voor de MKB-ondernemer die verstandig omgaat met mobiliteit waarmee energie en CO2 worden bespaard, een award in het vooruitzicht. Aanmelden voor deze prijs kan tot en met 23 augustus op www.medemblik.nl

De prijs wordt op donderdag 19 september tijdens een feestelijke bijeenkomst op het gemeentehuis in Wognum uitgereikt. Naast de hoofdprijs is er een stimuleringsprijs te winnen. De jury die de inzendingen beoordeelt bestaat uit Bon Uijting (innovatieadviseur Syntens), Bregje van den Brand (lid managementteam SME Advies) en Cor Meedendorp (directeur Floattech/ESTechnologies), winnaar van de Award 2012.

De gemeente heeft 2013 uitgeroepen tot het jaar van de ‘Duurzame Mobiliteit’ en geeft hierover informatie aan MKB-ondernemers. Hiermee komt de gemeente tegemoet aan de wensen van velen. Uit een onderzoek bleek dat zij sterk zijn geïnteresseerd in informatie over de voordelen van duurzame mobiliteit. Ook geeft de gemeente hen regelmatig handige tips en suggesties.


To Top