Westfriesland

MijnHoorn2014: interactie tussen politiek en ondernemers

Start toerisme seizoen Hoorn 2012

HOORN – Nederland krabbelt langzaam weer op na een paar kwartalen recessie. Ook de regio West-Friesland doet het goed. Uit recent onderzoek blijkt dat deze regio met name scoort op het gebied van ondernemen en wonen. Maar we zijn er nog niet, er is nog genoeg werk te doen. Wat doe jij om Hoorn verder te laten groeien in 2014?

Hoorn Business Events organiseert daarom MijnHoorn2014. Daarin krijgt iedereen de kans zijn of haar visie voor het komend jaar voor het voetlicht te brengen. Die visie moet een relatie hebben met de ontwikkeling van de stad Hoorn, in de breedste zin van het woord. Op dinsdag 28 januari 2014 van 16.00 uur tot 18.00 uur wordt een speciale bijeenkomst gepland om in discussie te komen tot oplossingen in samenwerking met onder meer de Hoornse politiek en de ondernemers. Het is doel is ook het plan dat het meest aanspreekt in 2014 daadwerkelijk te realiseren.

De organisatie vraagt de ondernemers om interactie; Wie durft MijnHoorn2014 in huis te halen? Het moet een ruimte zijn voor maximaal 80 mensen. Voor een cateraar kan worden gezorgd. Een unieke kans om een event van Hoorn Business Events binnen de muren van het bedrijf te halen!

Het aanmelden van de plannen kan via de website van Hoorn Business Events. Ook als je alleen langs wilt komen, kun je aanmelden via deze site. MijnHoorn2014 is gratis toegankelijk.


To Top