Westfriesland

Nieuw BNI netwerk Wijde Blik voor regio Medemblik en Wieringermeer

MEDEMBLIK – Netwerken is niet meer weg te denken als tool voor ondernemers. Er zijn in de regio vele netwerk groepen en concepten. BNI is er één van. Voor de regio Medemblik en Wieringerwerf is Marjo Blokker druk bezig met de voorbereidingen.

Op dit moment is Blokker druk bezig met het benaderen van ondernemers. “Veel ondernemers uit Medemblik en Wieringermeer zijn nog onbekend met het BNI concept.” De naam ‘Wijde Blik’ is een duidelijke link naar Wieringermeer en Medemblik. In de regio zijn er al bestaande BNI’s in Hoorn, Alkmaar en Waterland.

BNI is een amerikaans netwerk concept gebaseerd op een netwerk van ‘warme’ aanbevelingen en geregistreerde behaalde omzet door deze aanbevelingen. Hierdoor wordt inzichtelijk wat de waarde van het netwerk is. De netwerkbijeenkomsten zijn elke week en men vraagt een vergoeding voor deelname in het netwerk.

Marjo Blokker organiseert een eerste bezoekersbijeenkomst op woensdag 16 januari 2013 voor geintresseerde ondernemers uit de regio Wieringerwerf en Medemblik. De ontbijtsessie duurt van 07.00 tot 09.00 uur en vind plaats in Hotel Wieringermeer. Kosten zijn € 15,- voor de bijeenkomst incl ontbijt. Aanmelden kan via de mail naar marjo@embee-advies.nl

In oktober 2012 spraken we in het radioprogramma Westfriesland in Bedrijf met chapter voorzitter Arjan Jonker van BNI Hoorn. Hij verteld over het concept in Hoorn, wat vergelijkbaar zal zijn met ‘BNI Wijde Blik’.


To Top