Westfriesland

Onderdelen Ooms en Spaansen samen in Zandexploitatie Westfriesland

WINKEL/HOORN – Ooms Producten B.V. en Spaansen Grondstoffen en Logistiek B.V. hebben besloten om een samenwerkingsverband op te richten onder de naam: Zandexploitatie Westfriesland v.o.f.. Dit staat te lezen op de website van de Spaansen Groep.

“Voor eenieder is de crisis in meer of mindere mate voelbaar. Dit geldt ook voor de zandexploitatie in Enkhuizen en Hoorn van beide partijen. Gezamenlijk hebben wij geconstateerd dat de vraag in de regio is afgenomen en dat wij op korte termijn geen toename verwachten.” Met deze reden hebben Ooms en Spaansen besloten om de locaties samen te voegen in één vennootschap. De klanten zullen worden bediend vanuit Hoorn en de locatie in Enkhuizen wordt gesloten en zal enkel voor grotere projecten beschikbaar blijven.

Vanaf 4 februari 2013 is de samenwerking gestart op de locatie Schelphoek in Hoorn. “Door deze samenwerking kunnen wij concurrerende afhaaltarieven blijven aanbieden. Voor franco leveranties kunnen u de gebruikelijke contacten bij Ooms en Spaansen worden benaderd,” aldus de tekst op de website.


To Top