Westfriesland

Ondernemers Seminars tijdens Holland Food & Flowers

BOVENKARSPEL – Tijdens Holland Food & Flowers vinden vanaf maandag 25 februari tot en met vrijdag 1 maart seminars plaats die door bedrijven en instellingen gecombineerd kunnen worden met een bezoek aan de beurs, een lunch of een afsluitende borrel in de Meet & Greet ruimte.

Ondernemers uit de agrarische sector en andere geïnteresseerden zijn hiervoor van harte welkom in de authentieke Mijnzaal, die is getransformeerd tot een podium voor lezingen en debatten. Inspirerende sprekers behandelen tijdens ochtend- en middagseminars actuele thema’s uit de agrisector, zie hiervoor onze programmering.

Bedrijfsbijeenkomsten

Behalve een bezoek aan de ochtend- of middagseminars maken bedrijven, instellingen en geïnteresseerden gebruik van de Meet & Greet ruimte waar zij hun gasten ontvangen voor een toespraak of presentatie, kunnen genieten van een luch, of een gezellige borrel met hapjes uit de streek. Voor meer informatie over de seminars of bedrijfsbijeenkomsten: e.klaus@hollandfoodandflowers.nl

Toegang seminars

Alle seminars van Holland Food & Flowers zijn vrij toegankelijk (excl. toegang tot het evenement) en vinden plaats in de Mijnzaal. Wel is het wenselijk u vooraf aan te melden voor het desbetreffende seminar. Aanmelden voor een besloten seminar is niet mogelijk.
U kunt zich aanmelden per mail via: flowers@hollandfoodandflowers.nl t.a.v. Lianne Bos. Ook is het mogelijk om ter plaatse aan te melden. Dit kan bij de informatie balie van Holland Food & Flowers.

[ai1ec view=”agenda” post_id=”23814,23815,23816,23818,23821,23822,23823,23824″]

To Top