Westfriesland

Oproep: Ondernemers gezocht die vertellen over doelstelling 2013

HOORN – De redactie van deze website en van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn ‘Westfriesland in Bedrijf’ zoekt ondernemers die willen vertellen wat de doelstelling is voor 2013 en daar in Q2 en Q4 op willen terugkijken. Interessant om te volgen en leerzaam om te weten wat wel en niet gelukt is.

Westfriesland in Bedrijf is een ondernemerswebsite voor, over en met Westfriese Ondernemers. Naast nieuws en de agenda brengt de site ook informatie, interviews en tips. Voor 2013 willen wij nog meer ondernemers gaan volgen in hun activiteiten. Niet alleen wordt de ‘starter van de week’ nog prominenter op de website, ook ‘ervaren’ ondernemers blijven wij volgen.

Waarom wel doen?

Het bekendmaken van je doelstelling aan een breed publiek is letterlijk open kaart spelen. Toch maak je deze cijfers vaak bekend naar personeel en directe zaken relaties.  Het openlijk vertellen wat je doelstellingen zijn straalt vertrouwen uit. Er is over nagedacht. Daarnaast is je onderneming en je product of dienst onder de aandacht van de lezers en luisteraars.

Opgeven

Opgeven via e-mail kan t/m 19 januari 2013: redactie@westfrieslandinbedrijf.nl. Geef daarin naast de contact gegevens aan in welke branche je actief bent en hoe lang je al ondernemend actief bent (met dit bedrijf).


To Top