Westfriesland

Pitch een business-idee bij de Dragons’ Den

HOORN – Heeft u een goed idee en zoekt u daarvoor wellicht investerders? Dat kan op 9 april bij Het Groot Noord-Hollands Idee. Ondernemers of ondernemende mensen uit de regio Noord-Holland krijgen de unieke mogelijkheid om hun business-idee te pitchen voor een panel van deskundigen. Er wordt dan meteen feedback gegeven, niet alleen door de Dragons’ Den maar ook door de publieksjury. En die inspiratie en energie zorgt weer voor nieuwe ideeën!

Het beste idee krijgt de kans zich verder te ontwikkelen en maakt bovendien kans op een private investor en een paar maanden gratis kantoorruimte! Het Groot Noord-Hollands Idee wordt afgesloten met een informele borrel waar de Dragons, de pitchers en de publieksjury de nieuw opgedane energie kunnen delen.

De Dragons van deze editie zijn:
Alexander Ribbink
Voormalig topman TomTom en partner Prime Ventures
Jo Roelof Zeeman
Oprichter Nieuwe Steen Investments en CEO Zeeman Trust
Mike Ackermans
Hoofdredacteur HDC Media
Guus Bosch
ING Directeur West-Friesland

Het Groot Noord-Hollands Idee vindt plaats dit jaar plaats onder toezicht van de schutters uit de Gouden Eeuw in de Schutterijzaal van het Westfries Museum in Hoorn. De presentatie is in handen van radio- en televisiepresentator Robert-Jan Knook.

In totaal zijn er 30 zetels beschikbaar. Voor inschrijven en meer informatie kunt u terecht op www.hoornbusinessevents.nl. De dag begint dinsdag 9 april 2013 om 15.00 uur en loopt door tot 18.30 uur.


To Top