Westfriesland

PromoBase breidt uit in Westfriesland

A0reclame-KoggenlandOok gemeente Koggenland kiest voor vast netwerk A0-reclamedisplays 

ZWAAG – De gemeente Koggenland bracht deze week goed nieuws: PromoBase won de gemeentelijke aanbesteding en exploiteert per 1 januari 2014 30 nieuwe A0-reclamedisplays langs wegen in de dorpskernen van Koggenland. De gemeente Koggenland en PromoBase sloten een contract af voor tenminste vijf jaar. Met deze nieuwe concessie bovenop de concessies Hoorn en Stede Broec raakt PromoBase verder verankerd in het straatbeeld van Westfriesland.

A0-reclame

De klassieke driehoeksborden zijn al jaren een belangrijk medium voor culturele instellingen zoals theaters, bioscopen en tentoonstellingen, maar worden ook vaak ingezet ter promotie van evenementen, beurzen en open dagen. Tegenwoordig ontdekt ook het MKB de vele voordelen van deze manier van adverteren. Het gebruik van klassieke driehoeksborden en andere aanplaktoepassingen wordt inmiddels in steeds meer gemeenten aan banden gelegd en vervangen door solide A0-reclamedisplays. Per 1 januari behoort ook de gemeente Koggenland tot deze groep.

PromoBase

Sinds de oprichting in 2008 is PromoBase gestaag gegroeid en is het aantal concessiegemeenten elk jaar toegenomen. Momenteel exploiteert PromoBase de A0-reclame in twaalf gemeenten, maar realiseert zij buitenreclamecampagnes door heel Nederland. Naast Koggenland tekende PromoBase eerder contracten met onder andere de gemeenten Almere, Stede Broec, Hoorn, Purmerend en Den Helder.

To Top