Westfriesland

PromoBase uit Zwaag neemt concessie Hoorn van failliete Azero Outdoor over

HOORN – De Gemeente Hoorn heeft besloten om de concessie voor de A0 borden per direct te gunnen aan reclamebedrijf PromoBase Media & Advertising uit Zwaag. Dit na het faillissement van de eerdere concessie houder Azero Outdoor uit Den Helder.

Commercieel directeur Roel Alders van PromoBase is te spreken over de samenwerking met de gemeente Hoorn. “Het is snel gegaan. Gisteren zaten we nog aan tafel en nu kunnen we het nieuws al bekendmaken.” PromoBase heeft op dit moment al goed contact met de gemeente Hoorn vanwege de digitale reclame borden aan de randen van de stad.

Door de problemen bij Azero Outdoor zijn de laatste weken geen nieuwe uitingen meer geplaats. “Dat komt de kwaliteit en uitstraling van A0 buitenreclame niet ten goede,” aldus Alders. “In goed overleg hebben wij een aantal uitingen al kunnen verversen.” Door het faillissement van Azero Outdoor ziet Alders meer kansen ook bij andere steden, maar blijft daar vanwege de mogelijke concurrentie nog vaag over. “Als het defenitief is komen we daar zeker mee naar buiten.”

De concessie loopt tot en met december 2013. Voor die tijd zal de gemeente Hoorn een nieuwe aanbesteding doen voor deze A0 borden.

To Top