Westfriesland

Rotaryclub Hoorn-de Compagnie organiseert avond voor Vrienden van Avondlicht

Topkoks koken in Avondlicht voor het goede doel

HOORN – Op zondag 7 juli bereiden topchefs Marko Pol van Hendrickje Stoffels en Michel van der Kroft van Restaurant ’t Nonnetje een viergangendiner in restaurant De Wilg in ouderencentrum Avondlicht in Hoorn. Het diner is een initiatief van de Rotaryclub Hoorn-de Compagnie en de opbrengst van deze avond is bestemd voor Stichting Vrienden van Avondlicht. Het diner is van 17.00 tot 19.30 uur.

Er staat een warme, gezellige en bovendien lekkere avond op het programma van Avondlicht. De twee topchefs koken deze avond de sterren van de hemel voor de bewoners van Avondlicht en Kersenboogerd en hun gasten. Een tipje van de sluier van de avond: de gasten kunnen gerookte biefstuk, kalfsucade en zomerkoninkjes verwachten, maar ook een prachtige salsa-dans en live muziek.

Marko Pol is lid van rotaryclub Hoorn-de Compagnie, ook de bediening en het vermaak zal deze avond verzorgd worden door de rotary-leden uit deze club. De club bestaat uit 30 enthousiaste, betrokken en bevlogen. .ondernemers, artsen, juristen, onderwijzers en een dominee die niet alleen voor hun eígen werk staan, maar ook iets méér willen betekenen voor de maatschappij. Voorzitter Michiel Bartels zal de avond inleiden.

Het goede doel

Het idee voor het diner is geboren uit de wens van Rotaryclub Hoorn-de Compagnie om de inwoners en hun familie een prachtige avond te bezorgen met een menu van niveau vol culinaire verrassingen en een programma vol vermaak. Daarnaast wordt er geld ingezameld voor de stichting vrienden van Avondlicht, die is opgericht om bijzondere wensen mogelijk te maken en activiteiten te organiseren.


To Top