Westfriesland

Stap uit je comfort zone bij hét Netwerkevent ‘Koppie doen!’

P1060367WESTFRIESLAND – Ondernemers verbinden en stimuleren om meer rendement te halen uit netwerken. Daar draait het om tijdens het succesvolle netwerkevent Koppie Doen! Op 5 november 2013 vindt de derde editie plaats bij Rabobank Westfriesland-Oost in Zwaagdijk. Koppie Doen! is gratis toegankelijk voor OCW en WBG leden.

De succesvolle formule van het netwerkevent staat als een huis. De initiatoren: de Westfriese Bedrijvengroep, de Ondernemers Club Westfriesland en de Kamer van Koophandel Noordwest-Holland zijn nog even enthousiast als in het begin. Volgens één van de initiators Marcel Koomen, bestuurslid Westfriese Bedrijvengroep, is de najaarseditie van ‘Koppie doen!’ nu al een succes. Hij vertelt: ‘nadat de uitnodiging de deur uit ging, stroomden de aanmeldingen meteen binnen. Bij het merendeel van onze leden is dus behoefte aan zulke netwerkbijeenkomsten’.

In West-Friesland zitten mooie bedrijven die meer van elkaar kunnen profiteren en elkaar kunnen versterken. Colin Burger, bestuurslid OCW, beaamt dit: ’de OCW is de netwerkvereniging van West-Friesland en dat er ook bij onze leden behoefte is om te netwerken, blijkt wel uit alle positieve reacties die we hebben gekregen ’.

Het event wordt groots aangepakt met een inspirerende workshop ‘Online en offline netwerken effectief combineren’ door Social Media expert en netwerker Vincent Smit. Ook worden de aanwezigen uitgedaagd om zelf actief te gaan netwerken. Hiervoor hebben we twee top acteurs aangetrokken: Theo Schouwerwou & Maarten Smit.

Kortom weer een aansprekend programma, met zeker niet de minste sprekers en het centrale thema ‘In & Uit je comfort zone’ staat garant voor een leuke en interactieve avond.

Koppie Doen! wordt deze keer gesponsord door: Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland & Rabobank Westfriesland-Oost.

Aanmelden

Meer informatie over aanmelden (Let op! De organisatie heeft laten weten dat er nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn). Voor een foto overzicht van Koppie Doen mei 2013 klik hier.

Interview over Koppie Doen

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/116352450″ param=”auto_play=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

To Top