Westfriesland

Start verkoop bedrijventerrein Zevenhuis

Bedrijventerrein 't Zevenhuis ingeklemt tussen Zwaagdijk (boven) en de Westfriesiaweg (onder) en links de woonwijk Klokkeweid en rechts de Rijweg.

HOORN – Op donderdag 11 april gaf gedeputeerde Jan van Run het officiële startsein voor de verkoop van kavels op bedrijventerrein Zevenhuis in Hoorn. Het bedrijventerrein behoudt de naam Zevenhuis, zonder ‘t.

Start verkoop bedrijventerrein ZevenhuisBedrijventerrein Zevenhuis ligt aan de Westfrisiaweg, ten noorden van de woonwijk Bangert en Oosterpolder, en dichtbij de A7. Het bedrijventerrein is in de eerste plaats bedoeld voor bedrijven uit Hoorn en de regio, maar zal ook bedrijven van buiten de regio een plek kunnen bieden. Het is bedoeld voor de vestiging van allerlei branches uit het midden- en kleinbedrijf, zoals handel, dienstverlening, productie en opslag.

Het is voor het eerst sinds jaren dat er weer nieuwe bedrijfsgrond beschikbaar komt in Hoorn. ‘Bedrijventerrein Zevenhuis zal een impuls geven aan de werkgelegenheid in Hoorn en de regio West-Friesland,’ aldus wethouder Aart Ruppert.

Scholtens Projecten is verantwoordelijk voor de verkoop van de kavels op het bedrijventerrein. Algemeen directeur Guido Scholtens is blij met de snelle ontwikkeling van bedrijventerrein Zevenhuis: ‘Van de in totaal 42 hectare wordt na de zomervakantie het eerste deel van 11 hectare bouwrijp gemaakt. De verkoop van de kavels is nu van start gegaan. De eerste kavels kunnen begin 2014 opgeleverd worden.


To Top