Westfriesland

Topondernemers verklappen het geheim van hun succes

HOORN – Tijdens Tips van Toppers op 28 oktober 2013 in Hoorn verklappen topondernemers het geheim van hun succes. Deze rasondernemers geven een uniek kijkje in de keuken van hun succes voor een select gezelschap ambitieuze jonge ondernemers uit de regio.

Eén van de toppers is niemand minder dan Jo Roelof Zeeman, al meer dan 50 jaar ondernemer. Hij ziet ondernemen als topsport en wil dan ook altijd winnen.

Samen met de kritische blik van journalist en presentator Robert-Jan Knook (ANP/BNR) krijgen de jonge ondernemers de unieke kans om hun ambities te toetsen bij de toppers. De ondernemer die volgens de toppers de meeste ambitiepotentie heeft gaat er dit jaar met de YEAH!-award vandoor. In 2012 is deze award gewonnen door Arnoud Ruiter van Brasserie Buiten.

Tips van Toppers wordt afgesloten met een kleine netwerkborrel. Een kans om je netwerk en daarmee je bedrijf te laten groeien.

Tijd: 16.00-18.30
Plaats: Oranje Buiten (zusje van Brasserie Buiten) bij de botenhelling naast Hoorn 80.

Ambitieus?

Ambitieuze ondernemers worden gevraagd zich op te geven en kans te maken op de Yeah! Award. Een ambitieuze ondernemer gaat toch voor de prijzen? Opgeven kan via de website van hoornbusinessevents.nl en kost €25,-


To Top