Westfriesland

Minder nominaties voor Ondernemingsverkiezing Noord-Holland

HAARLEM – Het nomineren van ondernemingen voor de 7e editie van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2012-2013 kan nog tot 14 januari 2013. Bedrijven kunnen zich hiervoor aanmelden of andere bedrijven nomineren. De animo lijkt dit jaar iets lager.

De organisatie heeft een paar dagen voor sluiting al veel aanmeldingen ontvangen, maar iets minder dan voorgaande jaren. Veel bedrijven hebben aangegeven dit jaar even niet te willen deelnemen. De economische situatie speelt ook bij het nomineren blijkbaar mee. Men geeft aan dat er diverse mooie bedrijven al aangemeld zijn. Opvallend is dat de regio’s Westfriesland en Amsterdam bovengemiddeld genomineerd zijn. Een regio als ’t Gooi voelt zich minder betrokken bij de provincie Noord-Holland.

De titel ‘Beste Onderneming van Noord-Holland’ is dé erkenning voor ondernemerschap in de provincie en omvat tevens een prijzenpakket ter waarde van € 5.000. In 2012/2013 vindt de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland plaats op 24 april 2013. Het is een belangrijk en breed gedragen initiatief om waardering voor ondernemingen in de provincie uit te spreken. Ondernemers zijn immers de drijvende kracht van de economie in Noord-Holland.

Meer informatie over de verkiezing, het nomineren of de uitslagavond kijk op www.ovnh.nl 


To Top