Westfriesland

Transportbedrijf De Zwaluw verdubbelt opslag

Foto via www.dezwaluwbv.nl/

Foto via www.dezwaluwbv.nl/

ENKHUIZEN – Een transportbedrijf dat groeit komt in deze tijden steeds minder voor. Toch weet transportbedrijf De Zwaluw te groeien en bouwt op dit moment aan 10.000 nieuwe palletplaatsen in een nieuwe opslaghal aan de Trompet in Enkhuizen.

Directeur Dennis Tuitel vertelt in het NHD over de groei van zijn bedrijf. “Sinds januari is het met het transport een stuk minder, maar met ons warehouse groeien wij.” De Zwaluw rijdt voornamelijk voor de toeleveranciers van grootwinkelbedrijven, bouwbedrijven en tuincentra. In totaal werken er veertig mensen. Naast de chauffeurs van de ruim 25 vrachtwagens zijn dat ook de medewerkers die de wagens lossen en dag en nacht alle orders verzendklaar maken.

Voor het opslaan van veel non-food goederen wordt nu nog gebruik gemaakt van opslag ruimte in Hem, Hoorn en Bovenkarspel. Nadat de bouw van de nieuwe opslagruimte aan De Trompet in Enkhuizen gereed is wordt dat de centrale opslaglocatie.

Hij verklaart in het NHD zijn groei door het werken met een 24uurs distributie binnen de Benelux. “Zeventig procent van onze omzet komt van klanten uit de rest van het land, dertig procent uit de eigen regio.” Tuitel wil graag meer naamsbekendheid in de regio. De panden krijgen grijze kleuren en worden voorzien van het logo.  Tevens wordt er meer nadruk gelegd op distributie en warehouse naast de transport. Deze drie woorden worden daarom ook zichtbaar op de vrachtwagen.


To Top