Westfriesland

Tweede ‘Valken Seminar’ voor ondernemers in Hem

sprekers_valken_seminarHEM – Na een geslaagde eerste editie in het oude clubgebouw, organiseert sportclub De Valken een tweede editie van ‘Valken Seminar’ op dinsdag 17 december a.s. In het dan geopende nieuwe clubgebouw worden de deelnemers in een professionele entourage welkom geheten voor een zakelijke, ontspannen avond.

Eén van de gastsprekers is Mathijs Bouman. Dr. Mathijs Bouman (1966) is beurscommentator bij RTL-Z en vaste columnist van Het Financieele Dagblad en de business-website Z24.nl. Regelmatig is hij te zien bij De Wereld Draait Door, Eén Vandaag en andere actualiteitenprogramma’s.

De keuze voor deze spreker is niet toevallig. Mathijs Bouman woont op de Hemmerbuurt in Hem en zijn zonen Maas en Vlieger voetballen met enthousiasme bij De Valken. Mathijs Bouman geeft lezingen over de kredietcrisis, de eurocrisis, de recessie, maar ook over wat er allemaal wel goed gaat in de (Nederlandse) economie.

Andere sprekers zijn Marjolein Gobes (Van Diepen van der Kroef), Peter de Blank (Prisma Adviesgroep) en Mathieu Boots. Naast speler van de selectie van De Valken is hij ook accountant. Hij verteld die avond over zijn omschakeling van sport naar werk.

De kosten van de avond zijn EUR 50 per deelnemer, waarmee de nieuwbouw financieel wordt ondersteund. Inschrijven kan via ron.laan@hetnet.nl. Na inschrijving ontvangt de deelnemer een factuur.

(foto via devalken.com)


To Top