Radio

Uitzending 1 juni 2013: Interview Supermarkt Hilal, Zakelijk flirten, Overvaltraining en Schouten Electrotechniek

HOORN – Zaterdag 1 juni mei uitzending 55 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf. Het programma voor, over en  met Westfriese ondernemers.

Westfriesland in Bedrijf, elke zaterdagmiddag van 17.00-18.00 op Radio Hoorn. Te beluisteren via 105.8FM, 96.5FM (kabel in Hoorn) 785 Ziggo Radio of via www.radiohoorn.nl.

(advertentie)[adrotate group=”10″]

Vorige week opende de familie Tekin haar nieuwe supermarkt Hilal aan de Veemarkt. Op deze nieuwe locatie heeft men drie keer zoveel ruimte voor meer assortiment, bredere gangpaden en meerdere kassa’s. Hoe denken de Turkse ondernemers te kunnen concurreren met de gevestigde supermarkten? In de uitzending Ramazan Tekin, één van de vier broers die samen Hilal Supermarkten runnen. In het eerste deel de focus op de start van de onderneming door hun vader en de beperkingen van de oude locatie op het Nieuwland.

In het tweede gedeelte praten wij over de nieuwe locatie aan de Veemarkt in Hoorn. Hoe is men in dit pand terecht gekomen en hoe hebben zij de financiering rond gekregen?

In het Westfries nieuwsweekoverzicht een korte terugblik op de tweede editie van Koppie Doen. Eén van de onderdelen was een workshop Zakelijk Flirten. Na afloop sprak ik Mirjam Wiersma en vroeg haar enkele tips met de luisteraars te delen.

Na het nieuwsoverzicht spraken we in de ondernemersagenda met Kees Goedknegt van Samen Veilig Ondernemen op 11 juni in het stadhuis van Hoorn. Voor wie is deze training bedoeld en wat kan men er leren?

Tot slot bij de Starters van de Week; Schouten Electrotechniek uit De Goorn. De broers broers Ed en Wilbert Kok werkten al langer bij het bedrijf in loondienst en hebben het bedrijf recent overgenomen van de directie. Hoevalt het ondernemerschap? Wat merken zij van de crisis in de bouw?

Westfriesland in Bedrijf, elke zaterdagmiddag van 17.00-18.00 op Radio Hoorn. Te beluisteren via 105.8FM, 96.5FM (kabel in Hoorn) 785 Ziggo Radio of via www.radiohoorn.nl.


To Top