Radio

Uitzending 13 april 2013: Rolan Robotics en Starter Thomas Nieuweboer

HOORN – Zaterdag 13 april was ‘Westfriesland in Bedrijf’ jaargang 2 uitzending 15 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf te horen. Het programma voor, over en  met Westfriese ondernemers.

In de studio spraken wij met Hans Stam directeur van Rolan Robotics. Zijn bedrijf bestaat 10 jaar en organiseerde daarom een klanten dag en een open dag voor iedereen die geïntresseerd is in robot techniek. Na afloop van deze open dag spraken wij met een tevreden directeur. De open dag was een buitengewoon groot succes.

(advertentie)[adrotate group=”10″]

Rond 17.50 uur zoals iedere week de Starter van de week. Deze week wederom een genomineerde van de Rabobank WFO startersprijs. Thomas Nieuweboer is sinds 2009 gestart met zijn eigen bedrijf in authentiek interieur en exterieur ontwerp. Hoe bevalt het ondernemen hem? Zit hij in de goede kant van de bouwsector?

Westfriesland in Bedrijf, elke zaterdagmiddag van 17.00-18.00 op Radio Hoorn. Te beluisteren via 105.8FM, 96.5FM (kabel in Hoorn) 785 Ziggo Radio of via www.radiohoorn.nl.


To Top