Radio

Uitzending 15 juni 2013: Interview Westfriese Winkeltjesroute, Knook, financiering innovatie en Stedoc

HOORN – Zaterdag 15 juni kon u tussen 17.00 en 18.00 uur weer luisteren naar Westfriesland in Bedrijf het ondernemersprogramma voor en over Westfriese Ondernemers op Radio Hoorn. Radio Hoorn is te ontvangen via 105.8 FM en overal via de stream op www.radiohoorn.nl

(advertentie)[adrotate group=”10″]

In de uitzending spraken wij met Adrienne Koedooder over de Westfriese Winkeltjesroute. Kleine ondernemers presenteren zich aan het publiek via een routekaart in West-Friesland. Een leuk initiatief om de kleine Westfriese ondernemers letterlijk op de kaart te zetten. Hoe werkt het precies?

Vrijdag 14 juni was voor ondernemer Robert-Jan Knook een belangrijke dag. Zijn bedrijf Knook verzorgde de audio en visuele elementen bij het koningsbezoek in Hoorn. Hoe kijkt hij terug op deze dag? En hoe kijkt hij naar de totale kostenpost van € 80.000?

Met Brenda Balvers gaan wij het in de Westfriese Ondernemers Agenda hebben over de workshop ‘Innoveren door financiering van innovatie’. Een lunchbijeenkomst op donderdag 20 juni in MFA De Kreek in Zwaag. Een middag georganiseerd door Puur Hoorn en HOC Hoorn in samenwerking met Syntens.

Tot slot de starter van de week. Hans Sluis is recent begonnen met zijn bedrijf Stedoc Technical Communication, een service- en adviesbureau voor Technische Communicatie. Hoe bevalt het ondernemerschap hem? Wat valt mee en wat tegen?

Zaterdag 22 juni een nieuwe uitzending met Jos Vriend Tuinen, praten we over SEPA, vertelt Ronald Henri over zijn activiteit en is Organisatiebureau Lakenman de starter van de week. Vanaf 17.00 uur op Radio Hoorn.


To Top