Radio

Uitzending 16 maart 2013: Eigenaar Coffeeshop Blue Tomato Hoorn80, Groot Idee N-H en Mrs Office

Zaterdag vanaf 17.00 uur kon u weer 60 minuten luisteren naar aflevering 45, jaargang 2 uitzending 11 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf. Het programma voor, over en  met Westfriese ondernemers.

In de studio spraken wij met de heer Elbers, één van de nieuwe coffeeshop ondernemers op Hoorn80. Naast het politieke debat ook een inkijkje in de onderneming. Hoe run je een coffeeshop?

Daarna een gesprek met Robert-Jan Knook over Hoorn op de Kaart en Het Groot Idee van Noord-Holland waarbij men opzoek is naar nieuwe ondernemers-ideeën. In een Dragon Den’s setting jouw idee pitchen en kans maken op een investeerder. In het nieuwsoverzicht een gesprek met Frank Sijbrands eigenaar van het beste reisbureau in Noord-Holland.

Tot slot een gesprek met de starter van de Week: Esther Tzintzoglou van Mrs Office.

(advertentie)[adrotate group=”10″]

John Elbers gaat samen met zijn compagnon de coffeeshop de Blue Tomato op Hoorn80 runnen. Hoe is het om actief te zijn in een bedrijfstak die men liever niet als buurman ziet. Daarnaast moet een coffeeshop eigenaar voldaan aan vele regels. Mag hij reclame maken? Kortom hoe run je een coffeeshop als ondernemer?

Hoorn Business Events organiseert voor het tweede jaar weer ‘Hoorn op de kaart‘ het officiële start van het nieuwe toeristen seizoen. Wat kunnen de bezoekers verwachten? En hoe past dit event bij de wens voor een goede invulling van de citymarketing. Een andere evenement is het Groot Noord-Hollands Idee op 9 april. Naar welke ideeën is men op zoek en waarom is het interessant om deze in te sturen?

Deze week werd VakantieXperts West-Friesland uitgeroepen tot het beste reisbureau van Noord-Holland. Eigenaar Frank Sijbrands is natuurlijk erg trots op deze uitverkiezing. Waarom wonnen juist zij deze prijs en hoe leeft hij naar de grote finale toe op 22 april waar de landelijke winnaar bekend wordt?

De starter van de week is Esther Tzintzoglou van Mrs Office. Zij ziet mogelijkheden om een grote trend in America, de virtuele assistent, ook in deze regio aan te bieden. Hoe kijkt zij naar het ondernemersschap? Wat bevalt wel en wat viel tegen?


To Top