Radio

Uitzending 18 mei: Interviews over De Streekhof, Topvorm, AfricaBead en Hoornse markt

HOORN – Zaterdag 18 mei uitzending 54 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf. Het programma voor, over en  met Westfriese ondernemers.

Westfriesland in Bedrijf, elke zaterdagmiddag van 17.00-18.00 op Radio Hoorn. Te beluisteren via 105.8FM, 96.5FM (kabel in Hoorn) 785 Ziggo Radio of via www.radiohoorn.nl.

(advertentie)[adrotate group=”10″]

De zaterdagsmarkt van Hoorn is in april van dit jaar uitgeroepen als tweede middelgrote markt van Nederland. In de uitzending een reportage met de marktmeester, de heer Tol die al ruim 40 jaar actief in op de markt met beenmode en de bezoekers. Vinden ze het ook een Top2 markt?

In het nieuwsoverzicht een gesprek met Garm Besseling van Bakkerij Besseling. De afgelopen weken is er veel te doen over een mogelijke uitbreiding van Winkelcentrum de Streekhof in Bovenkarspel. Maar wat vinden de winkeliers?

Na het nieuwsoverzicht en de agenda een gesprek met twee startende ondernemers. Allereerst Wendy Roozendaal van Topvorm Sportpsychologie. Hoe is het ondernemen in het Westfriese sportklimaat?

De tweede Starter van de Week is Mireille van Vliet met haar webshop AfricaBead verkoopt zij bijzondere kralen armbanden en kettingen. Hoe bevalt ook haar het ondernemerschap? Waarom de keuze voor dit product?


To Top