Radio

Uitzending 19 januari 2013: Karsten Tenten, Michael Nobbe Optiek en DMtekst

HOORN – Zaterdagmiddag 19 januari 2013 was aflevering 37, jaargang 2 uitzending 3 van het ondernemersprogramma Westfriesland in Bedrijf op Radio Hoorn te horen. Het programma voor, over en met Westfriese ondernemers.

In deze uitzending belden we met Jan Willem Algra van Karsten Tenten. Hij staat op de Caravana, de grootste kampeerbeurs van Nederland. Michael Nobbe is nu 8 weken actief in het nieuwe Winkelhart Zwaagdijk-Oost met zijn optiek. Hoe bevalt de nieuwe locatie na de verhuizing uit Winkelcentrum De Kersenboogerd? Starter van de Week is Desiree Machtel van DMtekst.

Rond half zes zoals gebruikelijk het Westfries Ondernemers Nieuws week overzicht en ook de Westfriese Ondernemers Agenda met activiteiten voor de Westfriese Ondernemers.

(advertentie)
[adrotate group=”10″]

Audio uitzending

Karsten Tenten uit Zwaag presenteerde op de Caravana, de grootste kampeerbeurs van Nederland haar nieuwe tunneltent. Wij spraken daarover met Jan Willem Algra. Hoe populair is kamperen en wat zijn de vakantietrends van de Nederlander. Hoe blijf je innoveren als Karsten Tenten?

Voor Iphone/Ipad: [powerpress url=”http://www.westfrieslandinbedrijf.nl/wp-content/uploads/audio/wib20130119_janwillemalgra.mp3″]

Winkelhart Zwaagdijk-Oost is nu 8 weken open. Tijd om met een ondernemer te bellen over dit winkelgebied. Hoe zijn de bezoekersaantallen? Hoe is de samenwerking onderling? Maar ook wat wordt de oplossing voor de verkeersdrukte op Zwaagdijk? Wij spraken met Michael Nobbe van zijn gelijknamige optiek.

Starter van de Week is Desiree Machtel van DMtekst. Zij is sinds i juli 2012 actief bezig met haar onderneming. Hoe bevalt het ondernemersschap haar? Wat valt tegen en wat was juist postief anders dan zij dacht?

Gezocht starters en perberichten

Wij zoeken nog altijd starters voor onze uitzending. Kent u ondernemers die korter dan 3 jaar actief zijn in de regio Westfriesland? Geef het bedrijf aan ons door, of vertel hem/haar hierover. Reageren kan via info@westfrieslandinbedrijf.nl. Elke week een andere startende ondernemer van de week.

Natuurlijk is Westfriesland in bedrijf ook deze zaterdag weer te beluisteren. Vanaf 5 januari gaat ‘Westfriesland in Bedrijf’ naar het nieuwe tijdstip tussen 17.00-18.00 uur op Radio Hoorn. Einde van de werkdag, bijna begin van het weekend nog net even de laatste gesprekken, interviews, nieuws, informatie en ondernemers activiteiten beluisteren. Dus elke zaterdag na 17.00 uur winkel op slot, kantoor afsluiten en naar Radio Hoorn luisteren, 105.8 FM.


To Top