Radio

Uitzending 20 april 2013 Interviews Edith Hartog en Dima Start

HOORN – Zaterdag 20 april was ‘Westfriesland in Bedrijf’ jaargang 2 uitzending 15 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf te horen. Het programma voor, over en  met Westfriese ondernemers.

In de studio een gesprek met Edith Hartog van haar gelijknamige bedrijf in Evenementen en Markten. In het voorjaar en de zomermaanden organiseert zij diverse markten en evenementen in Hoorn en West-Friesland. Lukt het om voldoende budgetten vrij te krijgen? Hoe belangrijk zijn deze evenementen voor de promotie van Hoorn of West-Friesland?

Starter van de week zijn de broers Mitch en Damiaan Hendrikse van Dima Start. Zij namen het failliete familiebedrijf over en verandere de focus van plaatstaal productie naar project advies.

Westfriesland in Bedrijf, elke zaterdagmiddag van 17.00-18.00 op Radio Hoorn. Te beluisteren via 105.8FM, 96.5FM (kabel in Hoorn) 785 Ziggo Radio of via www.radiohoorn.nl.

(advertentie)[adrotate group=”10″]

Edith Hartog is in Hoorn een bekende persoon met haar woensdagmarkten, de Sinterklaarintocht en de vele andere evenementen die zij namens Edith hartog Evenementen en Markten organiniseert. In het eerste deel onder andere over de opstart van het bedrijf vanuit loondienst bij Van Soelen.

In het tweede gedeelte spreken wij verder met Edith Hartog. Hoe is het om in deze lastige economische tijden markten en evenementen te organiseren? Waarover ben je het meest trots?

Startende ondernemers van de week zijn deze week de broers Mitch en Damiaan Hendrikse van DiMa Start. Zij namen het failliete familiebedrijf over en verandere de focus van plaatstaal productie naar project advies. Sinds 3 jaar zijn ze ondernemer. Hoe bevalt dat? Waarom meer focus op advies en minder op productie?


To Top