Radio

Uitzending 22 juni 2013: Interview Jos Vriend Tuinen, SEPA, Syntens, Leuk netwerken en Organisatiebureau Lakeman

HOORN – Zaterdag 22 juni was er weer een goed gevulde uitzending tussen 17.00 en 18.00 uur van Westfriesland in Bedrijf het ondernemersprogramma voor en over Westfriese Ondernemers op Radio Hoorn. Radio Hoorn is te ontvangen via 105.8 FM en overal via de stream op www.radiohoorn.nl

(advertentie)[adrotate group=”10″]

In de uitzending spraken wij met  Jos Vriend van Jos Vriend Tuinen . Over het hoveniersvak en de budgetten die mensen uitgeven aan hun tuin en onderhoud. Waar zitten de groeikansen bij de zakelijke kant of juist de particulier?

Marcel Leijenhorst van Rabobank Hoorn Midden West-Friesland praat ons in de studio bij over SEPA. Dit nieuwe Europeese betalingssysteem heeft een grote impact op de administratie. Wat en hoe vertelt Marcel ons.

In het Westfries Ondernemers Nieuwsweekoverzicht een gesprek met Arnold Monshouwer. Hij sprak namens Syntens op de lunchbijeenkomst georganiseerd door HOC Hoorn en PuurHoorn. Welke innovatietips heeft hij voor ondernemers en waar kunnen ondernemers terecht voor informatie over financiering van innovatie?

 

Netwerker Ronald Herni organiseert een netwerkbijeenkomst die volgens hem leuk en ook leerzaam is. Spelendewijs leren en ook nieuwe connecties opdoen. Wat kan hij nog meer vertellen over deze activiteit van donderdag 26 juni?

Starter van de Week is Bart Lakeman van Organisatiebureau Lakeman . Heeft hij nog wel tijd voor een interview in deze drukke zomermaanden? Hoe bevalt het ondernemerschap hem?

Zaterdag 29 juni vanaf 17.00 uur Westfriesland in Bedrijf op Radio Hoorn. 105.8 FM en overal via www.radiohoorn.nl. Dit keer met aandacht voor de Opperdoezer Aardappelen met teler Cees Bos.


To Top