Radio

Uitzending 23 februari 2013: DUINcollectief, Bedrijfsloket, Smaak van Hoorn en Mobi-Bike

Zaterdag 23 februari vanaf 17.00 een uur lang informatie en nieuws voor, over en met Westfriese ondernemers in het radioprogramma Westfriesland in Bedrijf. Het programma is live te horen via 105.8 FM, via internet www.radiohoorn.nl.

(advertentie)
[adrotate group=”10″]

Audio uitzending

Het DUINcollectief is een verzameling van ondernemers die samen actief zijn op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid van personeel. Dat dit veel raakvlakken heeft blijkt ook uit de serie DUINcafe’s die men gaat organiseren. De eerste op 7 maart in Grand Cafe Turf gaat over ‘afscheid en rouw’. In tijden van ontslagen en reorganisaties een belangrijk thema. Tevens kreeg dit thema in de uitzending een persoonlijke tint door het overlijden van één van de partners binnen DUINcollectief.

Het bedrijvenloket West-Friesland is een onderdeel van Ontwikkelingsbedrijf Noord Holland Noord. In het verleden plande elke gemeente zelf haar industrieterrein op basis van de vraag van dat moment en de toekomst. Dat de buurgemeente hetzelfde deed maakte dat plannen te rooskleurig waren en leide tot leegstand. Met de komst van het bedrijfsloket moet dat tot de verleden tijd behoren. Wij spraken hierover met Cees Brinkman van het bedrijvenloket.

 

De Smaak van Hoorn organiseert van 1 tot en met 10 maart de restauranttiendaagse in Hoorn. In de uitzending Nanska van de Laar namens de organisatie.

 

Tot slot de startende ondernemer van de week. Sander Streefkerk van Mobi-Bike.nl. Sinds 2009 maakte hij de stap van werkplaats naar werkbus. Hoe bevalt het ondernemerschap hem?

Volgende week een gesprek met het echtpaar Van Diepen, filiaalleiders van Jumbo Supermarkten op Texel en Zwaagdijk-Oost.
Westfriesland in Bedrijf, elke zaterdagmiddag van 17.00-18.00 uur op Radio Hoorn, 105.8FM en via live stream op www.radiohoorn.nl

Gezocht starters en perberichten

Wij zoeken nog altijd starters voor onze uitzending. Kent u ondernemers die korter dan 3 jaar actief zijn in de regio Westfriesland? Geef het bedrijf aan ons door, of vertel hem/haar hierover. Reageren kan via info@westfrieslandinbedrijf.nl. Elke week een andere startende ondernemer van de week.

Natuurlijk is Westfriesland in bedrijf ook deze zaterdag weer te beluisteren. Vanaf 5 januari gaat ‘Westfriesland in Bedrijf’ naar het nieuwe tijdstip tussen 17.00-18.00 uur op Radio Hoorn. Einde van de werkdag, bijna begin van het weekend nog net even de laatste gesprekken, interviews, nieuws, informatie en ondernemers activiteiten beluisteren. Dus elke zaterdag na 17.00 uur winkel op slot, kantoor afsluiten en naar Radio Hoorn luisteren, 105.8 FM.


To Top