Radio

Uitzending 23 maart 2013: C.Wit & Zoon, Boukens, Productieburo Zorro en Odendaal Advies

HOORN – Zaterdag 23 maart was jaargang 2 uitzending 12 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf te horen. Het programma voor, over en  met Westfriese ondernemers.

In de studio spraken wij met Cees en Roderick Wit, de derde en vierde generatie Wit in 90 jaar loonbedrijf C.Wit & Zoon. In het nieuwsoverzicht een gesprek met Jeanneke van Schaikdie met haar bedrijf Productieburo Zorro genomineerd is voor de ondernemersprijs Noord-Holland. Boukens koeltechniek uit Enkhuizen heeft de koelinstallatie in Sochi Rusland aangelegd. Daar werden de WK afstanden gereden en volgend jaar de Olympische Spelen.

Westfriesland in Bedrijf, elke zaterdagmiddag van 17.00-18.00 op Radio Hoorn. Te beluisteren via 105.8FM, 96.5FM (kabel in Hoorn) 785 Ziggo Radio of via www.radiohoorn.nl.

(advertentie)[adrotate group=”10″]

In de studio spraken wij met Cees en Roderick Wit, de derde en vierde generatie Wit in 90 jaar loonbedrijf C.Wit & Zoon. Een bedrijf dat in 90 jaar van haar bestaan veel van de techniek heeft zien veranderen. Ook de dienstverlening. Van agrarisch naar algemeen dienstverlenend naar lokale overheden en particulieren. “We zitten nu feitelijk in de stad, ” aldus Cees Wit. In het eerste deel over de opbouw van het bedrijf van 1922 tot en met 2013.

In het tweede deel met Roderick en zijn vader Cees Wit kwamen de bedrijfsvoering en de branche wat meer naar voren. Kiezen de opdrachtgevers voor de kwaliteit of de laagste inschrijving bij de aanbesteding? Ook de aanstaande bedrijfsoverdracht van vader Cees op zoon Roderick komt aanbod. Hoe was deze keuze voor Roderick?

 

Rond 17.30 uur is het elke week tijd voor het Westfries Ondernemers Nieuws weekoverzicht. Een samenvatting van het westfriese bedrijfsnieuws. Deze weken daarin ook een interview met Marcel Boukens die met zijn bedrijf verantwoordelijk is voor de gehele koel- en technische installatie van de ijshal in Sotchi waar dat weekend de WK afstanden werden geschaatst. [tijd 4:40] Maar eerst een gesprek met Jeanette van Schaik van Productieburo Zorro. Haar bedrijf is genomineerd voor de Ondernemersverkiezing van Noord-Holland.

 

Zoals gebruikelijk aan het einde van de uitzending; De Starter van de Week. Deze week Patrick Odendaal. In december 2010 begin hij zijn bedrijf Odendaal Advies. Hoe bevalt het ondernemersschap? Wat is jouw product Scancoaching?

Gezocht starters en perberichten

Wij zoeken nog altijd starters voor onze uitzending. Kent u ondernemers die korter dan 3 jaar actief zijn in de regio Westfriesland? Geef het bedrijf aan ons door, of vertel hem/haar hierover. Reageren kan via info@westfrieslandinbedrijf.nl. Elke week een andere startende ondernemer van de week.

Natuurlijk is Westfriesland in bedrijf ook deze zaterdag weer te beluisteren. Vanaf 17.00-18.00 uur op Radio Hoorn. Einde van de werkdag, bijna begin van het weekend nog net even de laatste gesprekken, interviews, nieuws, informatie en ondernemers activiteiten beluisteren. Dus elke zaterdag na 17.00 uur winkel op slot, kantoor afsluiten en naar Radio Hoorn luisteren, 105.8 FM.


To Top