Radio

Uitzending 27 april 2013: Over MKB prijs Zorro, Mulder Obdam en vier starters

HOORN – Zaterdag 27 april tussen 17.00 uur aflevering 51, jaargang 2 uitzending 17 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf. Het programma voor, over en met Westfriese ondernemers.

In deze uitzending een korte special met 4 startende ondernemers uit de regio West-Friesland. Aan het woord komen Esther Tzinsoglou, Amanda Vriend, Desiree Machtel en Ruben Haanappel.

Maar ook aandacht voor de actualiteiten. Het zal u niet ontgaan zijn dat het doek gevallen is voor Mulder Obdam. Ik spreek zaterdag met de technisch directeur Ton van Langen. Daarnaast een gesprek met Jeanneke van Schaik die met haar bedrijf productiebureau Zorro de beste MKB klein ondernemer werd van Noord Holland.

(advertentie)[adrotate group=”10″]

Jeanneke van Schaik van Productiebureau Zorro was al eerder in de uitzending te horen. Als ondernemer was zij één van weinige bedrijven in West-Friesland die genomineerd was voor een MKB prijs met de Ondernemersverkiezing van Noord-Holland. Maar nominatie is leuk, winnen is leuker. Wij spraken Van Schaik na het winnen van categorie MKB Klein.

Na een maand van onrust en onduidelijkheid bij bouwbedrijf Mulder Obdam, kwam donderdag einde van de dag het nieuws naar buiten: Mulder Obdam gaat het faillissement aanvragen. Wij spraken vrijdagochtend met Ton van Langen, op twee maanden na 40 jaar in dienst bij de bouwondernemerneming. Sinds het vertrek van Cor van Vliet de ad interim algemeen directeur van het bedrijf.

Westfriesland in Bedrijf is elke zaterdagmiddag tussen 17.00-18.00 uur te horen op Radio Hoorn. Te beluisteren via 105.8FM (ether), 96.5 FM (kabel in Hoorn) en overal via de livestream op www.radiohoorn.nl


To Top