Radio

Uitzending 29 juni 2013: Over Opperdoezer Ronde, Subsidies, Op/Maat en Happy Rotations

HOORN – Zaterdag 29 juni was weer een goed gevulde uitzending tussen 17.00 en 18.00 uur van Westfriesland in Bedrijf het ondernemersprogramma voor en over Westfriese Ondernemers op Radio Hoorn. Radio Hoorn is te ontvangen via 105.8 FM en overal via de stream op www.radiohoorn.nl

(advertentie)[adrotate group=”10″]

In de studio spraken wij met Kees Bos. Het weet als teler alles over de bekendste aardappel van Noord-Holland en misschien ook Nederland, de Opperdoezer Ronden. Hoe beroemd is de aardappel? En hoe is de oogst en de smaak dit jaar? Een gesprek met een echte West-Fries.
[powerpress url=”http://www.westfrieslandinbedrijf.nl/wp-content/uploads/audio/wib201300629_KeesBos.mp3″]

Met Marcel Buter praten wij over innovatie en de mogelijkheden van subsidies. Dit gesprek is een vervolg op het interview van vorige week met Syntens. Buter is subsidie consultant bij DDF Services. Hoe werkt subsidie aanvragen in de praktijk? Heeft hij tips?
[powerpress url=”http://www.westfrieslandinbedrijf.nl/wp-content/uploads/audio/wib201300629_MarcelButer.mp3″]

In het Westfries Nieuwsweekoverzicht een interview met Robin Dissels naar aanleiding van de bijeenkomst Treftpunt Betrokken Ondernemers bij Op/Maat. Hoe kijkt hij als manager personele dienstverlening bij Op/Maat naar de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
[powerpress url=”http://www.westfrieslandinbedrijf.nl/wp-content/uploads/audio/wib201300629_RobinDissels.mp3″]

Tot slot de Starter van de Week. Deze week is dat Ellen Stelloo. In 2011 begon zij haar bedrijf Happy Rotations. Sporten en dansen met een hoepel. Hoe komt iemand op dat idee en hoe bevalt het ondernemerschap?
[powerpress url=”http://www.westfrieslandinbedrijf.nl/wp-content/uploads/audio/wib201300629_EllenStelloo.mp3″]


To Top