Radio

Uitzending 30 maart 2013: Jan Boeren, Action Meubel Hoorn, Rabo WFO Starter vh Jaar en Cas de Vree

HOORN – Zaterdag 30 maart was ‘Westfriesland in Bedrijf’ jaargang 2 uitzending 13 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf te horen. Het programma voor, over en  met Westfriese ondernemers.

In de studio spreken wij met Jan Boeren van Koenders & Partners. Hij beantwoordt de vraag hoe je geld kunt blijven verdienen als ondernemer?  In het nieuwsoverzicht een gesprek met Sander Bollekamp van Action Meubel vestiging in Hoorn. In de ondernemersagenda een gesprek met Dennis Ooteman van Rabobank Westfriesland Oost over de starters verkiezing op 3 april.

Starter van de week is Cas de Vree van Stradas.

Westfriesland in Bedrijf, elke zaterdagmiddag van 17.00-18.00 op Radio Hoorn. Te beluisteren via 105.8FM, 96.5FM (kabel in Hoorn) 785 Ziggo Radio of via www.radiohoorn.nl.

(advertentie)[adrotate group=”10″]

Jan Boeren is samen met zijn vrouw ondernemer bij Koenders & Partner. Hij adviseert ondernemers en bedrijven in het een verbeterde bedrijfsvoering. In het eerste deel een korte inleiding over het bedrijf en de werkervaring van Jan Boeren.

In het tweede deel vertelt Jan Boeren over hoe je meer omzet kan behalen bij bestaande klanten. Daarnaast legt hij uit wat hij bedoelt met de Big 5 en met k4-en.

In het Westfries Ondernemersnieuws Weekoverzicht een gesprek met Sander Bollekamp. Hij opende op Tweede Paasdag zijn winkel Action Meubel in de Grote Kerk in Hoorn. Waarom niet op het Runshopping Center?

Dennis Ooteman is account manager bij Rabobank WFO. Zij organiseren op 3 april de verkiezing voor de Starter van het Jaar 2012. Welke bedrijven zijn er genomineerd en wat bepaald of zij winnaar worden?

Tot slot de Starter van de Week. Cas de Vree startte bijna 1 jaar terug zijn bedrijf Stradas. Hoe bevalt het ondernemersschap? Jan Boeren haakt ook nog even in en geeft wat extra tips.


To Top