Radio

Uitzending 4 mei 2013 Interviews met Robin Wu van Madame Cheung en faillissementen in de bouw

HOORN – Zaterdag 4 mei was ‘Westfriesland in Bedrijf’  uitzending 52 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf te horen. Het programma voor, over en  met Westfriese ondernemers.

In de studio een gesprek met Robin Wu die samen met zijn vrouw actief is in de Horeca van Hoorn met hotel Petit Nord, Restaurant Madame Cheung, Soya en Nam Pla.  Wat was de reden voor de introductie van Soya en Nam Pla? Hoe gaat het bedrijf door de crisis? Tevens is Robin Wu ambassadeur van Socius West-Friesland. Wat houdt dit netwerk in?

Na de agenda een gesprek met Harrie Ruigrok. Hij is de eigenaar van Campex een organisatieadviesbureau. Met hem spreken we over de recente faillissementen in de bouw die van Mulder Obdam en JM Deurwaarder.

Westfriesland in Bedrijf, elke zaterdagmiddag van 17.00-18.00 op Radio Hoorn. Te beluisteren via 105.8FM, 96.5FM (kabel in Hoorn) 785 Ziggo Radio of via www.radiohoorn.nl.

(advertentie)[adrotate group=”10″]

Vorig jaar zijn Robin Wu en zijn vrouw Hoying Wu-Cheung samen uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer Noord Holland.Het restaurant Madame Cheung staat enkele jaren vermeld in de top100 van restaurantgids Lekker. Hoe is het bedrijf gestart? Hoe hebben zij de taken verdeeld?

De horeca ziet de lastige economie terug in minder bezoek. Wat merkt Robin Wu van de crisis? Madame Cheung staat voor het tweede jaar in de top100 van restaurantgids Lekker. Hoe spannend is het als de lijst bekend wordt gemaakt? Tot slot netwerk Socius. Wat is het en voor wie?

De afgelopen weken hebben zowel Mulder Obdam als nog recenter JM Deurwaarder het faillissement aangevraagd. Met Harrie Ruigrok van organisatieadviesbureau Campex spreken we over de oorzaak van deze faillissementen. Had eerder snijden in het personeelsbestand een faillissement kunnen voorkomen? En natuurlijk de vraag; Komt er verbetering?


To Top