Radio

Uitzending 5 januari 2013: Cor Molenaar, Raymond Groot en Enkhuizen Fashion Outlet

HOORN – Zaterdag 5 januari 2013 aflevering 35, jaargang 2 uitzending 1 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf. Het programma voor, over en met Westfriese ondernemers. Voortaan elke zaterdagmiddag tussen 17-18 uur op Radio Hoorn.
loyality_systeem_raymond_groot
Na twee uitzendingen van terugblikken, nu een uitzending waarin we vooruit kijken. Kijken naar de toekomst en de kansen. Vandaag extra aandacht voor retail 2020.

Audio uitzending

Deze week werd bekend dat Haarlem het grootste diversiteit aan winkelaanbod heeft in Nederland. Hoorn doet het goed met plaats 21 en 58 winkelsoorten. Enkhuizen staat net als in 2008 op plaats 50. Medemblik komt voor het eerst voor in de lijst.

Hoe gaat de retail zich verder ontwikkellen? Cor Molenaar is professor e-commerce, ofwel zaken doen via het internet. Wij spraken hem enkele maanden terug en vroegen hem naar zijn toekomst verwachting voor de retail. Daarna een gesprek met Raymond Groot van de gelijknamige schoenenwinkel in Hoorn. Hij startte 1,5 jaar terug met een pilot om bezoekers meer te binden aan zijn winkel. Wat kan het systeem en werkt het ook?

Na het succes van de eerste editie van Fashion Outlet Enkhuizen kon een vervolg niet uitblijven. De tweede editie vond plaats op 6 januari 2013 in de Westerkerk in Enkhuizen. In de uitzending spraken we met Timo Smith die samen met Jan Bimmerman deze fashionoutlet organiseert.

Gezocht starters en perberichten

Wij zoeken nog altijd starters voor onze uitzending. Kent u ondernemers die korter dan 3 jaar actief zijn in de regio Westfriesland? Geef het bedrijf aan ons door, of vertel hem/haar hierover. Reageren kan via info@westfrieslandinbedrijf.nl. Elke week een andere startende ondernemer van de week.

Natuurlijk is Westfriesland in bedrijf ook deze zaterdag weer te beluisteren. Vanaf 5 januari gaat ‘Westfriesland in Bedrijf’ naar het nieuwe tijdstip tussen 17.00-18.00 uur op Radio Hoorn. Einde van de werkdag, bijna begin van het weekend nog net even de laatste gesprekken, interviews, nieuws, informatie en ondernemers activiteiten beluisteren. Dus elke zaterdag na 17.00 uur winkel op slot, kantoor afsluiten en naar Radio Hoorn luisteren, 105.8 FM.

 


To Top