Radio

Uitzending 9 februari 2013: Startwijzer, Westfries Ondernemersgala en vintagewinkel Uit de kast

Zaterdag 9 februari 2013 was aflevering 40, jaargang 2 uitzending 6 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf. Het programma voor, over en met Westfriese ondernemers.

Als eerste spraken wij in de studio met Hannie van Lent van Startwijzer in Hoorn. Daarna rond half zes zoals gebruikelijk het Westfries Ondernemers Nieuws week overzicht met daarin een terugblik op een succesvol 22e2 editie van het Westfries Ondernemersgala.

Na de Westfriese Ondernemers agenda een gesprek met ‘De Starter van de Week’. Deze week is dat Alice Duinkerken en zij praat over haar nog zeer jonge onderneming, de vintage winkel, Uit de kast.

(advertentie)
[adrotate group=”10″]

Audio uitzending

Startwijzer is een Hoorn bedrijf gericht op persoonlijke begeleiding voor starters, ondernemers en re-integratie voor de regio Amsterdam tot Den Helder. Hannie van Lent is directrice van Startwijzer en vertelt over het begin van deze onderneming zo’n 13 jaar terug.

Hoe is de markt voor starters en wat zijn de tips van Hannie van Lent voor startende ondernemers?

In het Westfriesland Nieuws weekoverzicht een terugblik op de 22e editie van de Westfries Ondernemersgala. Samen met HoornTV spraken wij met de winnaars van de avond. R & R Mechatronics uit Zwaag, Hospice Dignitas uit Hoorn en Wind Energy Solutions uit Opmeer.

Starter van de Week is Alice Duinkerken. Zij startte begin dit jaar een vintage winkel aan de nieuwsstraat in Hoorn. Voor de begeleiding in het ondernemersschap koos zij voor Startwijzer. Hoe bevalt het ondernemen haar?

Gezocht starters en perberichten

Wij zoeken nog altijd starters voor onze uitzending. Kent u ondernemers die korter dan 3 jaar actief zijn in de regio Westfriesland? Geef het bedrijf aan ons door, of vertel hem/haar hierover. Reageren kan via info@westfrieslandinbedrijf.nl. Elke week een andere startende ondernemer van de week.

Natuurlijk is Westfriesland in bedrijf ook deze zaterdag weer te beluisteren. Vanaf 5 januari gaat ‘Westfriesland in Bedrijf’ naar het nieuwe tijdstip tussen 17.00-18.00 uur op Radio Hoorn. Einde van de werkdag, bijna begin van het weekend nog net even de laatste gesprekken, interviews, nieuws, informatie en ondernemers activiteiten beluisteren. Dus elke zaterdag na 17.00 uur winkel op slot, kantoor afsluiten en naar Radio Hoorn luisteren, 105.8 FM.


To Top