Westfriesland

VakantieXperts beste reisbureau van Noord Holland

BOVENKARSPEL – Woensdag werd VakantieXperts uit Bovenkarspel uitgeroepen tot beste reisbureau van Noord Holland. Een prijs uitgeroepen door de  overkoepelende reisbranche ANVR. Eigenaar Frank Sijbrands is erg blij met de prijs, “een fantastische erkenning, helemaal top.”

Sinds het moment dat het nieuwsbekend is ziet Sijbrands diverse ‘nieuwe klanten’ de zaak inlopen. “Als je de keuze hebt in reisbureau en je leest dat wij de beste zijn in Noord-Holland dan hebben zij zoiets van bewijs het maar.”

Om de prijs te winnen moesten Frank en Danielle Sijbrands en hun medewerkers twee reisvoorstellen maken en het bezoek van de mysterieshopper goed ontvangen. Daarnaast werd het reisbureau ook getoetst op de marketingstrategie, doelstellingen en bedrijfsresultaten.

Wat zijn tip is voor klantgericht ondernemen? “Altijd scherp zijn en goed je best doen. Wees ook eerlijk over je product en dienst. Onze bedrijfspolicy is dat wij geen korting geven, daar zijn wij transparant en eerlijk over.”

Op maandag 22 april zal blijken of VakantieXperts West-Friesland ook de best zal zijn van Nederland. Deze prijs wordt uitgereikt op een zeer toepasselijke locatie; Schiphol.


To Top