Westfriesland

Vandaag laatste kans voor uw stem op beste onderneming van NH

HAARLEM – Op woensdag 24 april a.s. wordt voor de zevende keer de prijs voor de Beste Onderneming van Noord-Holland uitgereikt. Tot en met 23 april 17.00 uur is het mogelijk om de stemmen op alle genomineerden voor de publieksprijs.

De finalisten strijden om de titel ‘Beste Onderneming van Noord-Holland 2012/2013’ in drie categorieën: MKB Groot, MKB Midden en MKB Klein. Welke drie bedrijven er met de begeerde titel naar huis gaan, beslist de jury tijdens de verkiezingsavond in Theater Philharmonie in Haarlem.

De Ondernemingsverkiezing Noord-Holland (OVNH) is dé erkenning voor ondernemerschap in de provincie. Het is een belangrijk en breed gedragen initiatief om waardering voor ondernemingen in de provincie uit te spreken. Ondernemers zijn immers de drijvende kracht van de economie in Noord-Holland. Voor de selectie van de genomineerden en de uiteindelijke winnaar is een jury samengesteld met prominenten uit het Noord-Hollandse bedrijfsleven. Zij kijken onder meer naar personeelsbeleid, innovatie, creativiteit en financieel beleid. De partners van de verkiezing hebben een interessant prijzenpakket samengesteld ter waarde van € 5.000,-.

De genomineerden per categorie zijn:

MKB Groot – Aannemingsbedrijf K. Dekker – Concorde Group – Dekker Chrysanten – FIQAS Software – Triple IT – Vomar Voordeelmarkt – Waterdrinker Aalsmeer – New Cakes BV – Lucas Bols – Veko Lightsystems

MKB Midden – Amazing Wheels – CRUX Engineering BV – GZ OfficeXperience – Imotions – Jan Doets America Tours – JASA Packaging Systems – Klaverkaas – Lightweight containers – TG Lining BV – Ursa Paint

MKB Klein – Den Helder Support Service – Hoogeboom Zeilmakerij – Indian Summer Festival – Italix bv – Silhouet & La Locanda Heiloo – Mees Ruimte en Milieu – Productieburo Zorro -ShirtbyHand – Van Haaster Vijfhuizen – Vino Link

Publieksprijs
Alle 30 genomineerden van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland maken tegelijkertijd kans op de Publieksprijs. Die wordt dezelfde avond toegekend aan de finalist met de meeste stemmen. Stemmen is nog mogelijk tot en met 23 april 17.00 uur.

Finale
De verkiezing op 24 april belooft zowel voor de finalisten als voor de andere aanwezigen een inspirerende avond te worden. De presentatie ligt in handen van Jort Kelder en o.a. zangeres Sandra van Nieuwland (de sensatie van The Voice of Holland) verzorgt een optreden. Het feestelijke evenement wordt afgesloten met een borrel. Verdere informatie over de verkiezing is te vinden op: www.ovnh.nl.


To Top