Westfriesland

Veel drukte bij gratis graaien Borm Festiviteiten (foto+video)

ZWAAG – Alfons Borm van Borm Festiviteiten gaf zondag 10 maart 2013 zijn inboedel aan de Factorij weg. Ruim 500 belangstellende kwamen op zijn gratis uitdeel actie af. Honderden feestartikelen en decoratiespullen verlieten zo het pand.  Leuk om te hebben als decoratie, een luchtkussen voor de kinderspelen of gewoon als handel voor op marktplaats.

De eerste geïntresseerden stonden zondagochtend om 02.00 uur al voor de deur. Rond 09.00 uur werd het steeds drukker tot 12.45 uur toen ook eigenaar Alfons Borm zich meldde op het dak van een kleine aanbouw om het publiek toe te spreken. Na een korte toespraak werden de spelregels uitgelegd. Iedereen per keer 5 minuten en maximaal 3 artikelen meenemen.

Stipt om 13.00 uur gingen de deuren open en konden de eerste wachtenden naar binnen en uitzoeken. Om de sfeer extra aan te zetten had de organisatie gekozen voor wat stemmige smartlappen muziek, met daarin teksten als “ik wil je kwijt”.

Interview

Met dank aan HoornTV kunt u hier het en korte sfeer impressie zien van de dag en een interview met eigenaar Alfons Brom.

Foto’s

[nggallery id=6 w=750 h=560 template=caption]

Foto’s (c) 2013 West-Friesland Media


To Top