Westfriesland

Weekblad zondag start nieuwe winkelactie in Hoorn

HOORN – Vanaf zaterdag 22 juni lanceert Weekblad Zondag de nieuwe consumentenactie Hoorn dolle Dagen. Een veertiendaags win- en kortingsspektakel, waarbij be­zoekers aan het centrum van Hoorn kans maken op vele honderden prijzen.

De actie is heel simpel. Bij de deelnemende bedrijven ontvangt de klant loten. De lotnummers kunnen vervolgens op een speciale website worden ingevoerd en gecontroleerd. De klant leest gelijk welke prijs er op het lot­nummer is gevallen. Is er geen prijs dan verschijnen er een viertal extra kortingsacties in beeld. Hieruit maakt de klant dan een keuze en print deze uit. Daarna kan deze voucher worden ingeleverd bij de betreffende onder­nemer.

De deelnemende bedrijven bevinden zich op verschillende locaties in de Hoornse binnenstad. En om­dat er veel verschillende branches meedoen zijn de Hoorn dolle Dagen extra aantrekkelijk. Zowel grote als kleinere ondernemingen doen mee zoals de Hema en supermarkt Albert Heijn in Hoorn. Daarnaast zijn veel kledingza­ken, restaurants en giftshops ingestapt.

De ondememers die meedoen zijn duidelijk herkenbaar aan de posters in en rondom de winkel. De Hoorndolle Dagen du­ren twee weken en de actie eindigt op zaterdag 6 juli.

Voor het activeren van uw lotnummer kunt u terecht op www.hoorndolledagen.nl

To Top