Westfriesland

Wil Hartog draagt leiding van grasdrogerij over

ABBEKERK – Na vijftig jaar werken bij Grasdrogerij Hartog B.V. draagt de 65-jarige Wil Hartog de leiding over aan Hans Siffels. Dit meldt dichtbij.nl. Naast ondernemer is Wil Hartog ook bekend als motorracer de ‘Witte Reus’ en won hij in 1977 de TT Assen.

Hans Siffels uit Markenbinnen was van 1995 tot 2005 als verkoopleider en kwaliteitsmanager werkzaam bij het bedrijf. Hierna maakte hij de stap naar een groot Amsterdams Hoveniersbedrijf.

Van de website over het bedrijf:

Hartog Lucerne

Hartog is al meer dan een halve eeuw actief in het kunstmatig drogen van groenvoeders, zoals luzerne, gras en maïs.

De grootste afzet van Hartog producten vindt plaats naar de rundveehouderij. Met name voor pensprikkeling en gezondheid van rundvee, kalveren en geiten vindt de stroom van gras en luzerne zijn weg naar de veehouder.

Tevens kan Hartog u voorzien van een compleet assortiment paardenvoer. Bij Hartog kunt u terecht voor het volledige paardenvoer rantsoen, zowel gezond ruwvoer, waaronder lucerne, gras en maïs, als hoogwaardig krachtvoer waaronder muesli, granenmix en brok. Door de jarenlange ervaring en de gewaarborgde continuïteit heeft Hartog met haar producten een toonaangevende positie veroverd binnen de paardenvoedermarkt. Het veelzijdige gebruik van de universele Hartog voeders kan in alle disciplines van de sport worden gevoerd. Van recreatie tot fokkerij en van amateur tot de professional.

 


To Top