Westfriesland

Winkelhart van West-Friesland heet Klaverweide

Onthulling_LouwJanZwagerman_HB PrinsZWAAGDIJK-OOST – Onder grote belangstelling is zondag 17 november de naam voor het Winkelhart van West-Friesland feestelijk onthuld. Loco-burgemeester Louw Jan Zwagerman onthulde met het doorknippen van het touw het grote doek met de naam; Klaverweide ’t Winkelhart van West-Friesland. Een verwijzing naar de vroegere bewoner van het perceel, Boer Klaver.

Massale belangstelling

De centrale hal stroomde rond 12.00 uur vol met mensen die deze feestelijke onthulling wilden meemaken. Met een beetje inschikken konden net alle mensen in de hal het feest meemaken. Een enkele late bezoeker moest vanuit de deuropening het geheel aanschouwen. Een groot succes met een fantastische opkomst. Na de feestelijke onthulling waren die zondag alle winkels open en konden de kinderen op de springkussen, een speurtocht doen en schaatsen op de kunst ijsbaan.

Spanning

Naast de naam en het logo werd ook de hoofdprijswinnaar van de Eeuwige Roem en de waardecheque twv 150,- bekend gemaakt. Kortom veel spanning. Eerst werden de 4 winnaars van de waardecheque twv 25,- uit alle ingezonden deelnamekaarten getrokken. Als verrassing stelde ook de eigenaar een extra prijs beschikbaar twv 100,-. Een overzicht van alle winnaars met foto op www.winkelhartklaverweide.nl

Moment onthulling

Toen was het moment voor de onthulling. Loco-burgmeester Louw Jan Zwagerman kreeg de schaar gepresenteerd van de 4 jarige Stijn Entius. Met het doorknippen van het koord kwam het doek met de naam in een keer naar beneden. Klaverweide ‘t Winkelhart van West-Friesland.

Winnaar hoofdprijs

Deze naam werd in totaal maar liefst 13 keer ingezonden. Zaterdag werd de winnaar alvast geloot uit deze 13 inzenders. De heer en mevrouw Neefjes uit Medemblik waren zaterdag al bezocht en met een smoes verzocht zondag aanwezig te zijn. De verrassing was dus groot dat zij de hoofdprijswinnaars waren.

Foto H.B. Prins


To Top