Westfriesland

ZON Energie uit Spanbroek opent kantoor in Belgrado

SUNenergy_balkanSPANBROEK – Ontwikkelaar, investeerder en exploitant van duurzame energie installaties voor de collectieve bouw, ZON Energie uit Spanbroek, is vanaf 1 september met een eigen vestiging in Belgrado actief.

Naast de jarenlange ervaring in binnenland, heeft ZON Energie ook in diverse Balkan en Baltische landen, Rusland en Roemenië projecten gerealiseerd. Afgelopen voorjaar leverde ZON Energie in Servië een tweetal PSOM-projecten op: een renovatie van een Kindergarten en een nieuwbouw van een dagverblijf voor gehandicapten, beiden voorzien van een duurzame energie installatie.

ZON Energie ziet het potentieel aan te verduurzamen bestaande én nieuw te bouwen woningen in de Balkan. Nu is het tijd voor een eigen kantoor én een eigen gezicht. De in mei opgerichte dochteronderneming SUN Energy Balkan DOO heeft vanaf 1 september een eigen kantoor in Belgrado en een eigen gezicht. “Nenad Mitosevic heeft na 8 jaar werken bij de Nederlandse Ambassade in Belgrado gekozen voor het ondernemerschap als directeur SUN Energie Balkan. Hij gaat vol passie en enthousiasme en een flinke rugzak met werk- én netwerkervaring onze onderneming kleur geven,” aldus het persbericht op de website van het bedrijf.


To Top