Westfriesland

Zondag finale van klantvriendelijkste ondernemer uit de regio

regiotopper_2013BOVENKARSPEL – Twee weken lang hebben consumenten mogen stemmen op hun klantvriendelijkste ondernemer uit de regio. Men kon een keuze maken uit 16 ambitieuze ondernemers uit West-Friesland. Van de (bijna) 2.000 stemmen hebben drie bedrijven een finaleplaats bereikt: Agricentrum Van der Kroon, VakantieXperts West-Friesland en Rosemarie. Op zondag 17 november staan zij op het podium tijdens het live event ‘Het Beste uit de regio’. Een onafhankelijke consumentenjury zal daar bekendmaken wie Dé Regio Topper 2013 wordt.

Live event: ‘Het Beste uit de regio’

De weekkrant Middenstander uit West-Friesland Oost viert zijn 100 jaar bestaan. Op 17 november wordt het jubileum gevierd met een live event in Hét Postkantoor te Bovenkarspel. Van 11.00 – 16.00 uur staan de deuren open voor het publiek. Op het evenement presenteren 18 ondernemers uit de regio zich op een bijzondere en vooral levendige manier. Van wijnen tot en met reizen en van mode tot en met wonen. Inspiratievolle gezelligheid, presentaties en optredens voor iedereen.

Kijk voor meer informatie op: www.100jaarmiddenstander.nl.

Zaterdag 16 november in het programma Westfriesland in Bedrijf vanaf 17.00 uur op Radio Hoorn een interview over dit evenement en de finale Dé Regio Topper 2013.

To Top