Westfriesland

11 juni tweede Masterclass 3.0 met Arko van Brakel

ArkovanBrakelHOORN – Samenwerken in 2014 is hét sleutelbegrip en het is bewezen dat ondernemers die netwerken, succesvoller kunnen zijn. Om die reden houdt Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland, in samenwerking met Startwijzer en de Hoornse Ondernemers Compagnie, vier masterclasses voor startende en pas gestarte ondernemers.

‘serial entrepreneur’

De tweede masterclass is op woensdag 11 juni 2014. Gastspreker is ‘serial entrepreneur’ Arko van Brakel. Arko van Brakel put uit een rijke ervaring als ondernemer waarin de dieptepunten een minstens even belangrijke rol hebben gespeeld als de hoogtepunten. Hij vertelt op inspirerende wijze over de hoogtepunten, zoals zijn bedrijf EuroNet Internet, de eerste commerciële internet provider van Nederland waarvan hij op 25 jarige leeftijd medeoprichter was en dat werd verkocht aan France Telecom. Of zijn succesvolle onderneming PuntEDU, het eerste gespecialiseerde opleidingsinstituut voor Internet opleidingen, dat al snel marktleider in Nederland was.

Met de nodige humor en zelfreflectie deelt hij ook zijn mislukkingen, zoals zijn avontuur met de onderneming Jamby, feitelijk een conceptuele voorloper van het huidige YouTube, dat hij met enkele partners in 1999 oprichtte. Het werd in vele opzichten een fiasco, dat van Brakel zijn geld én zijn gezondheid kostte… maar juist in dit falen lag de bron voor nieuw succes.

Want fouten zijn leermomenten die je volgens Arko moet zien als een kans om sterker terug te komen.

U kunt leren van zijn tips, adviezen en persoonlijke ervaringen. In de masterclass staat ‘van én met elkaar leren’ centraal. Naast het verbreden van uw kennis, kunt tijdens de netwerkborrel collega-starters spreken. Er is voldoende gelegenheid om met mede-ondernemers uit de regio in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen.
Een avond voor, bij én door ondernemers!

Datum en plaats

Woensdag 11 juni 2014
Locatie: regio Hoorn, de exacte locatie volgt zsm
kosten: gratis (wees snel vol=vol)

Voor het programma en de exacte locatie (indien die bekend is) en inschrijven bekijk dit event in onze activiteitenagenda.


To Top