Westfriesland

Baby Plus is de lokale (ondernemers) held van Hoorn

BabyPlus

Afbeelding via Facebookpagina Baby Plus

HOORN – Baby Plus aan het Kleine Noord in Hoorn is door de klanten van ING verkozen tot lokale held van Hoorn. De heer en mevrouw van Haaster van Baby Plus ontvingen uit handen van kantoormanager Rob van Drimmelen een bijpassende oorkonde. Ook maakt baby Plus kans om de lokale held van heel Nederland te worden. De vestiging in pas recent gevestigd op de nieuwe locatie. Hiervoor was het jarenlang gevestigd in de Grote Kerk op het Kerkplein op de eerste verdieping.

Lokale helden verkiezing

De afgelopen weken zijn ING-klanten uitgenodigd om hun lokale held voor te dragen. Een lokale held is een onderneming waar je graag naar toegaat. Dat kan zijn omdat je er nu eenmaal de beste producten of diensten kunt vinden, omdat de service bijzonder is. Vanwege de persoonlijke noot of de sfeer. Veel mensen zijn diep in hun hart wel fan van een onderneming en willen dat ook laten weten. Meestal door mond-op-mond reclame, maar nu kon iedereen door middel van de lokale helden verkiezing uiting geven aan zijn of haar klanttevredenheid.

Landelijke verkiezing

In 77 andere regio’s zijn ook lokale helden gekozen. Uit deze totaal 78 helden selecteert ING 1 held per provincie. Deze 12 provinciale lokale helden, gaan samen op voor de titel van ‘Lokale held van Nederland’. De uitslag zal op 8 december bekend gemaakt worden. De winnaar wint een workshop bij het Erasmus Centre for Entrepreneurship van de Erasmus Universiteit Rotterdam

Winkelstraat van de toekomst

Met deze actie benadrukt ING de belangrijke rol die retailers en horeca hebben in de maatschappelijke structuur van een wijk, dorp of stad. De bank voelt zich verbonden met de winkelstraat van de toekomst, voor grote en kleine ondernemers.

To Top