Westfriesland

Bijeenkomst voor lokale installateurs zonnepanelen

111022-N-OH262-322STEDE BROEC – Er is de afgelopen twee jaar ervaring opgedaan met groepsaankopen van zonnepanelen via een veiling onder de titel SamenZonneEnergie, opgezet door iChoosr. Komend najaar houdt iChoosr zelfstandig de vierde veiling in de zes Westfriese gemeenten (Medemblik, Enkhuizen, Stede Broec, Hoorn, Opmeer en Drechterland).

Voorbereiding

Speciaal voor de installateurs en leveranciers van zonnepanelen organiseren de Westfriese gemeenten een regionale informatiebijeenkomst op vrijdag 22 augustus tussen 9.30 en 11.00 uur. iChoosr is uitgenodigd om de marktpartijen te informeren hoe ze zich kunnen voorbereiden op de komende veiling. Er wordt ingegaan op hoe de inkoop/aanbesteding binnen de veiling werkt, welke voorwaarden gelden en hoe ze zich kunnen inschrijven. Na een presentatie is er volop ruimte voor vragen aan iChoosr.

De bijeenkomst vindt plaats in het  gemeentehuis van Medemblik, Dick Ketlaan 21 in Wognum. De ondernemers kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen aan miranda.laan@medemblik.nl onder vermelding ‘Professionals zonnepanelen bijeenkomst 22 augustus’.


To Top