Westfriesland

Coach voor duurzaamheid op Zevenhuis

Start verkoop bedrijventerrein Zevenhuis

zevenhuis_bouwrijpWOGNUM – Ondernemers die zich willen vestigen op bedrijventerrein Zevenhuis kunnen de assistentie vragen van de diensten van een onafhankelijke duurzaamheidscoach. Hij kan de ondernemers begeleiden bij het realiseren van een kwalitatief-hoogwaardig en energiezuinig bedrijfspand. Door het geven van technisch advies, zoals; toepassing van warmte- en koude opwekking, ventilatievoorziening en eventuele gezamenlijke energieopwekking. Met als uitgangspunt dat de duurzame toepassingen rendement opleveren voor zowel de ondernemers als voor de samenleving.

Zevenhuis heeft als duurzaamheidscoach gekozen voor Cees Groot. Hij is reeds 15 jaar actief in de advisering van duurzame bouwprojecten en productieprocessen. En voert tevens de projectleiding uit van grootschalige duurzame energieprojecten zoals zonneweiden, windparken en zonnepanelen op bedrijfsgebouwen en is aangesloten bij Duurzaam Ondernemen Noord-Holland en werkt samen met het Duurzaam Bouwloket.

Uitgifte van de eerste kavels

Om goed te kunnen ondernemen zijn de uitgangspunten bij de ontwikkeling van Zevenhuis, de kwaliteit van de openbare ruimte, flexibiliteit in kavelgrootte én duurzaamheid. Zevenhuis biedt ruimte voor kleinschalige bedrijvigheid tot aan multinationals. De uitgifte van de eerste kavels staat gepland vanaf april 2014.


To Top