Westfriesland

College Hoorn nodigt ondernemers uit op de koffie

College_hoorn_2014_breedHOORN – Burgemeester en wethouders van Hoorn willen informeel kennismaken met de stad. Op woensdagavond 10 september is er in de Ideefabriek aan de Holenweg een open koffietafel waar iedereen welkom is.

Het college van burgemeester en wethouders is nu drie maanden aan het werk. Het nieuwe bestuur wil graag zoveel mogelijk mensen persoonlijk ontmoeten. Om kennis te maken, om te vertellen wat de plannen zijn, maar ook om te horen hoe inwoners, ondernemers en organisaties daar tegenaan kijken. Het college ziet deze open koffietafel daarnaast als een prachtige gelegenheid om stadgenoten met elkaar kennis te laten maken.

Programma

Iedereen is van harte welkom om op woensdag 10 september naar de Ideefabriek (voormalige Philipsfabriek) aan de Holenweg 4 te komen. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. Om 19.30 start het programma. In kleine groepen praten gasten met een kop koffie of thee met elkaar en met collegeleden over belangrijke thema’s voor de komende vier jaar. Na afloop is er een hapje en een drankje. De bijeenkomst is rond 22.30 uur afgelopen.

Aanmelden

De organisatie vraagt een ieder die aanwezig wil zijn zich dan uiterlijk 3 september in verband met de organisatie even aanmelden met een e-mail aan: goedidee@hoorn.nl o.v.v. 10 september.


To Top