Westfriesland

Dag van Zwaag: Voor ondernemend en verenigd Zwaag

DrukwerkZWAAG – Op zondag 18 mei 2014 vindt de eerste editie van de Dag van Zwaag plaats in de Sporthal Zwaag. Het evenement heeft de sfeer van een jaarmarkt, georganiseerd door de Zwaagse Ondernemers Vereniging in samenwerking met Sportcafé Zwaag.

In de zaal zullen marktkramen geplaatst worden, gecombineerd met vrij in te vullen plaatsen, waar ondernemers en verenigingen zich kunnen presenteren. Op het podium zullen diverse activiteiten zijn, bijvoorbeeld een modeshow voor kinderen en diverse optredens. Zowel jong en oud zal genieten op deze dag. Buiten zullen diverse demonstraties plaatsvinden.

Het Sportcafé zal voor deze dag omgetoverd worden tot een kinderparadijs. De kinderen kunnen zich vermaken op een luchtkussen, zich laten schminken, spelletjes, etc. In de zaal kunt u een hapje en een drankje nuttigen. Mede door een sfeervolle aankleding en muzikale begeleiding van een DJ hopen wij van de Dag van Zwaag een doorslaand succes te maken.

Dag van Zwaag start 18 mei om 11.00 uur en eindigen rond 17.00 uur, daarna volgt er een After Party in het Sportcafé. De toegang voor bezoekers is gratis. Voor ondernemers is nog het nog mogelijk om een stand te huren via de website www.dagvanzwaag.nl


To Top