Westfriesland

De Best Wijninkopers uit De Goorn failliet verklaard

bestwijnkopers

Afbeelding via debestwijnkopers.nl

DE GOORN – De Best Wijnkopers uit De Goorn stopt ermee. Het bedrijf dat wijn importeert en verkoopt gaat volgens RTVNH dinsdag 14 januari failliet worden verklaard. Als oorzaak worden de teruglopende marges, minder omzet en gezondheidsredenen genoemd.

In de zomer van 2012 overleed oprichter Harry de Best. Daarna hebben zijn vrouw en dochter de activiteiten doorgezet, maar konden de zaak niet op gelijk niveau houden. Nel de Haan en haar dochter Annika maakten het bericht van sluiten maandag bekend aan relaties aldus RTVNH. Het is niet bekend hoeveel mensen hun baan verliezen als gevolg van het faillissement.

Over De Best Wijnkopers

“Sinds het jaar 1994 proeft het proefteam iedere maand wijnen waar iets in te beleven valt. Iedere maand opnieuw vinden wij wel ergens in de wereld iets aparts en bijzonders, waar wij de wijnliefhebber mee verrassen en plezieren. Het belangrijkste uitgangspunt is onze hoge kwaliteit, karakter, authenticiteit en een leuke verkoopprijs. Al onze wijnen bevatten een laag sulfietgehalte. Wij leveren aan de horeca, aan het bedrijfsleven, particulieren en de groep Wijnvrienden Import.”


To Top