Westfriesland

Deen vergroot assortiment webshop en bezorgt gratis aan huis

Deen_webshop_websiteHOORN – Supermarktketen Deen gaat online bestellingen nu ook thuis bezorgen. Het online assortiment wordt daarvoor uitgebreid met houdbare kruidenierswaren. De minimale bestelomvang is €40,-  en dan wordt de bestelling gratis thuis bezorgd. Ook kan gekozen worden om de boodschappen op te halen in de winkel of bij een afhaalpunt in Hoorn.

Assortiment

Eerder was het al mogelijk om bloemen en wijn te bestellen via de website van de supermarkt, maar de echte boodschappen bestellen was nog niet mogelijk. Het online assortiment is nu uitgebreid met het bekende assortiment wat ook in de winkels te vinden is, met uitzondering van alle vers producten. “Wij willen de klant gemak bieden door de ‘vervelende’ boodschappen te bezorgen. De grote, zware dingen voorraadboodschappen. Wasmiddel, closetpapier, kratten bier, frisdrank en dergelijke,” aldus Boudewijn Deen in het NHD.

“Wij willen de klant gemak bieden door de ‘vervelende’ boodschappen te bezorgen.”

Bezorgen of ophalen

Else Miek Deen, pr-manager van Deen omschrijft in het krantenartikel goed het gemak voor deze online service: “Als je de grote zaken al in huis hebt, ga je de lekker op de fiets de leuke boodschappen doen.” Bij een bestelling van meer dan €40,- worden de boodschappen voor 23.59 uur besteld de volgende dag (dinsdag t/m vrijdag) tussen 16.00 en 19.00 uur thuis bezorgd. De consument kan ook kiezen om de boodschappen in de winkel op te halen of via een afhaalpunt. Dit afhaalpunt is nu alleen nog aan de Protonweg op industrieterrein Hoorn 80.

Kleine stappen

Supermarktketen Deen geeft aan bewust kleine stappen te maken met de webshop. Op de website zijn bloemen en wijn nog steeds op de voorgrond. Pas na het invullen van een postcode in het nieuwe bezorggebied is de mogelijkheid om online boodschappen te doen. Hiervoor dient wel een account aan te maken. Op dit moment is het alleen nog mogelijk om boodschappen thuis te laten bezorgen in het postcode gebied 1600 t/m 1699. Ook zijn er in de webshop geen prijskortingen of aanbiedingen.

 


To Top