Westfriesland

Dragons ontvangen pitchers in Ideefabriek Hoorn

ideefabriek_hoornHOORN – De Ideefabriek Hoorn vormt dit jaar het decor voor Het Groot Noord-Hollands Idee. Vier Dragons ontvangen de pitchers in De Ideefabriek op maandag 31 maart van 15.30 tot 18.00 uur. De Ideefabriek op het voormalige Philipsterrein aan de Holenweg is het bruisende centrum voor starters en doorgroeiers in Hoorn en dus bij uitstek geschikt als toneel voor de pitchers.

Dragons

Ondernemers en ondernemende mensen uit Noord-Holland met een goed idee kunnen dat idee voorleggen aan vier Dragons. Een van hen is Andries Borgeld, bekend als oprichter van gereedschappenverhuurder Bo-Mij, die dit jaar zijn 40-jarig jubileum viert. Ook Hans Biesheuvel, oud-voorzitter van MKB-Nederland doet mee. Een rasechte ondernemer die nu flink aan de weg timmert met de landelijke ondernemersvereniging ONL.

Het Groot Noord-Hollands Idee wordt afgesloten met een informele borrel waar de Dragons, de pitchers en het publiek de nieuw opgedane energie kunnen delen.
Wil je hierbij aanwezig zijn als publiek of heb je een goed idee dat je wilt pitchen, meld je dan snel aan kan via www.HetGrootNoordHollandsIdee.nl

De Ideefabriek Hoorn, Holenweg 4, 1624 PB Hoorn
Toegangskaarten zijn 29,- euro (ex btw) per persoon

To Top