Westfriesland

Drie jaar 20% groei: FD Gazelle voor Abovo en Sense Keukens

fd_gazAMSTERDAM – Donderdagavond was de tweede regiobijeenkomst van de FD Gazellen 2014 op het hoofdkantoor van ABN Amro aan de Amsterdamse Zuidas. Die avond werden de Gazelle uitgereikt voor de provincie Noord Holland en Flevoland. Naast een grote vertegenwoordiging uit Amsterdam, ook twee Hoornse bedrijven; Abovo Media en Sense Keukens

Gazelle

Alle bedrijven die over de boekjaren 2011, 2012 en 2013 een onafgebroken groei van ten minste 20% lieten zien, mogen zich FD Gazelle noemen. De ondernemingen met de hoogste omzetgroei per provincie per categorie ontvangen een Gouden Gazelle. Verspreid over drie categorieën (klein: €100.000 tot €2 mln, middelgroot: €2 mln tot €30 mln en groot: meer dan €30 mln) ontvangen dit jaar totaal 331 bedrijven een FD Gazelle.

Abovo Media behaalde in de categorie Noord Holland Middelgroot een mooie plek in de top 20. Sense Keukens staat nog net in de top 30 in de categorie Noord Holland Klein. Zeker niet slecht voor een productgroep waar algemeen wordt aangenomen dat het nu geen booming markt voor is, keukens.


To Top